duminică, 5 februarie 2012

curcanul lui stefan

6 comentarii:

  1. mai incerc odata sa va spun cat de bun frumos si mare a fost acest curcan. Data viitoare va fi mult mai inconjurat de oameni. Ii dorim sa traiasca fericit pana data viitoare :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. si sa fie cat mai gras ..chiar , curcani grasi exista? ( ca cica n-au colesterol )

      Ștergere
  2. Toti curcanii sunt sportivi :) Chiar daca ar avea ceva grasime, in 4 ore cit au de petrecut in cuptor, se topeste toata. Asta avea 6,7kg si cred ca avea 5 dupa o sauna de 4 ore la 150-200C. Fara sa'i pun nimic in tava, s'a acumulat un strat de 3cm de zeama.

    RăspundețiȘtergere
  3. Uite ce inseamna sa nu notezi imediat cum ai facut. Am uitat cu ce l'am umplut:)) Sigur am pus pleurotus si bacon iar pielea am prins'o cu scobitori ca sa nu o cos.

    RăspundețiȘtergere