mai incerc odata sa va spun cat de bun frumos si mare a fost acest curcan. Data viitoare va fi mult mai inconjurat de oameni. Ii dorim sa traiasca fericit pana data viitoare :)
Toti curcanii sunt sportivi :) Chiar daca ar avea ceva grasime, in 4 ore cit au de petrecut in cuptor, se topeste toata. Asta avea 6,7kg si cred ca avea 5 dupa o sauna de 4 ore la 150-200C. Fara sa'i pun nimic in tava, s'a acumulat un strat de 3cm de zeama.
Uite ce inseamna sa nu notezi imediat cum ai facut. Am uitat cu ce l'am umplut:)) Sigur am pus pleurotus si bacon iar pielea am prins'o cu scobitori ca sa nu o cos.
mai incerc odata sa va spun cat de bun frumos si mare a fost acest curcan. Data viitoare va fi mult mai inconjurat de oameni. Ii dorim sa traiasca fericit pana data viitoare :)
RăspundețiȘtergeresi sa fie cat mai gras ..chiar , curcani grasi exista? ( ca cica n-au colesterol )
ȘtergereToti curcanii sunt sportivi :) Chiar daca ar avea ceva grasime, in 4 ore cit au de petrecut in cuptor, se topeste toata. Asta avea 6,7kg si cred ca avea 5 dupa o sauna de 4 ore la 150-200C. Fara sa'i pun nimic in tava, s'a acumulat un strat de 3cm de zeama.
RăspundețiȘtergereUite ce inseamna sa nu notezi imediat cum ai facut. Am uitat cu ce l'am umplut:)) Sigur am pus pleurotus si bacon iar pielea am prins'o cu scobitori ca sa nu o cos.
RăspundețiȘtergeremi'am mai adus aminte, si ficatei de pui :)
Ștergereai uitat, da .
Ștergere