miercuri, 22 februarie 2012

Coltunasi cu telemea

Blatul - juma' de kg faina, un pachet de unt 250g, brinza fagaras 2 cutii, 3 oua, un pliculet de zahar vanilat si un praf de copt. Dupa ce am intins foaia cu facaletzu din dotare , am decupat cerculete cu un pahar si am pus cite un cubulet de telemea de vaca. Aranjate in tava fara sa o mai ung si la cuptorul incins la 150 de grade 40 de min. Aplicat cu pensula ou pe fiecare coltunas pentru aspect (!!) si inca 10 min la cuptor. Ar fi fost mult mai bune cu telemea de oaie si fara zahar vanilat.

2 comentarii:

  1. Interesanti coltunasii...cum iese aluatul, e tare sau mai fraged?

    RăspundețiȘtergere
  2. ei bine, si tare si fraged, tinind cont ca am pus 1 pachet de unt, 2 cutii de brinza fagaras si oua :)

    RăspundețiȘtergere